A Magyar Sportmenedzsment Társaság elnöksége, a SE Testnevelési és Sporttudományi Kar Sportmenedzsment és Rekreáció Tanszék meghirdeti a 2012. Év Fiatal Sportmenedzser Hallgatója Díj országos pályázatát.

Javaslatokat tehetnek, civil szervezetek, intézmények, egyéb szervezetek, magán személyek, közösségek, amelyek, akik a sport értékeit menedzselik a népegészségügyben, valamint a verseny és minőségi sport ágazati feladataiban.

1. A pályázat célja:

MSc (egyetemi) BSc (főiskolai) és OKJ képzésben résztvevő tehetséges menedzser szakos hallgatók kiválasztása, a szakma várható fiatal kiválóságainak gondozása.

2. A pályázat benyújtásának feltételei:

25 év felső korhatár
aktív hallgatói jogviszony
szakmai önéletrajz Elropass sablon használatával
képzettségeket igazoló dokumentumok
releváns szakmai tapasztalat, ha van
egyetemi illetve főiskolai hallgatók esetében tanulmányi eredmények, tanulmányi osztály igazolása aktív hallgatói jogviszonyról, tanulmányokról
referenciák/ szakvélemények a kiváló szintű eredményekről
egyéb dokumentumok, ajánló levél, amelyek a fontosak lehetnek a díj odaítélése szempontjából
büntetlen előélet
TDK eredmények

3. A pályázat benyújtásának határideje: 2012. október 21., 24 óra. Elektronikusan egy, papíralapon két példányban kell beküldeni.

Postacím: Magyar Sportmenedzsment Társaság, 1123 Budapest, Alkotás u.44.
Email: juhaszne@tf.hu, heim@tf.hu

4. A Díj átadásának időpontja: 2012. november, az SE TSK (TF) 2012/2013. tanévi tudományos diákköri konferencia.

5. A pályázat elbírálásának módja és rendje: a pályázatokat az MST elnöksége és a Sportmenedzsment és Rekreáció Tanszék értékeli. A DÍJ odaítéléséről 5 fős kuratórium dönt. A kuratórium elnöke:Dr. Berkes Péter. A kuratórium tagjai: dr. Stéget Csilla, Heim Attila, Holovics Ádám, Tompa Andor. Titkár: Juhász Lászlóné.

A pályázattal kapcsolatos további információ a juhaszne@tf.hu címen és a 487-9248 telefonszámon kérhető.