PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

“Medical students beyond frontiers 2012”

A Lions Austria Program idén is lehetőséget nyújt a Semmelweis Egyetem IV. és V. éves Általános Orvostudományi Karon tanuló hallgatói számára 1 hónapos ausztriai gyakorlat letöltésére. A gyakorlat valamelyik ausztriai orvosegyetemi klinikán 2012. július, augusztus vagy szeptember hónapokban végezhető el. Pályázni 2012. február 29-ig leadott hiánytalan pályázati anyaggal lehet.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • A hiánytalanul kitöltött magyar nyelvű pályázati lapot.
  • A hiánytalanul kitöltött német nyelvű pályázati lapot.
  • Maximum 1 oldalas magyar és német nyelvű önéletrajzot.
  • Nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolatát. Német nyelvtudás előírás.

A pályázati adatlapon kérjük felsorolni azt a maximum 3 szakterületet, amelyből gyakorlatát elvégezné a program keretében fontossági sorrendben leírva. Kérjük felsorolni azokat a klinikákat, kórházakat (városnév), ahol a gyakorlatot eltöltené. Kérjük felsorolni a megfelelő időpontokat megfelelőségi sorrendben (csak egész hónap jelölhető meg).

A gyakorlat teljes költségét a Lions Austria Program fedezi.

A pályázókat a Kerpel-Fronius Tehetséggondozó Tanács tagjaiból kijelölt bizottság személyesen is meghallgatja. Végső döntést azonban a kiíró Lions Austria Program hoz.

 

Pályázati lapok elektronikus formában kérhetők a tehetsegpont.se@gmail.com címen vagy letölthetők a Semmelweis Egyetem, Neptun vagy a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Program (kerpel.sote.hu/hirek) honlapjáról.

A pályázatokat a Kerpel-Fronius Ödön Tehetséggondozó Programhoz (Szluka Beáta koordinátor) kérjük eljuttatni 2011. február 29-ig 1 eredeti és 1 elektronikus formában:

1089 Budapest, Nagyvárad tér 4.F-4

Tel:459-1500/56352

Email: tehetsegpont.se@gmail.com

 

Anmeldeformular

Pályázati adatlap