Tisztelt Kollégák!

A jelen pillanatban 24 olyan jelentkezőt tartunk számon, akik biztosan jelezték részvételüket a meghirdetett tanfolyamon. Csaknem mindenkivel sikerült már telefonon személyesen is beszélgetni. Örömmel várjuk a személyes találkozót is.

A decemberi tanfolyam idejét a hallgatókkal kívánom majd egyeztetni.

Oktatás ideje: 9:00-18:00 óra, szombaton 9:00-16:00 óra.
A tanfolyam napjain ebédet, valamint délelőtt és délután kávét és apró süteményt tudunk biztosítani a részvételi díj terhére.

A hotelben kedvezménnyel lehet szobát bérelni a vidéki hallgatóknak, “Gyógyszerfejlesztés” tanfolyamra kell hivatkozni.

FONTOS: Kérjük, hogy aki nem tud részt venni valamelyik előadási napon, előre jelezze telefonon vagy Email-ben., mert a résztvevők számának megfelelő ellátást az előadás reggelén kell a szálloda vezetőségével egyeztetni.

Noha a befizetési határidőt február 28.-ában állapítottuk meg, nagy segítséget jelentene a kezdetkor, ha a hallgatók a befizetéseket korábban teljesítenék

Kérjük, hogy folyamatosan kövessék a hirdetéseket a honlapunkon: http://gyogyszerfejlesztes.hu

A honlapon megjelenő Email címen tudnak a hallgatók a szervezőkkel kapcsolatot teremteni. Email cím: gyogyszerfejlesztes@gmail.com

A pontos programot a hét folyamán tesszük fel a honlapra.

Mindenkit szeretettel várunk január 28.án reggel, 8:30-kor. Kérjük, hogy az első napon szíveskedjenek 30 perccel korábban jelentkezni, hogy a regisztrálás és eligazítást 9:00 óráig le tudjuk zárni.

Üdvözlettel

Fésüs Ágnes

Kerpel-Fronius Sándor