az innovációmenedzsment előadássorozat záró előadására

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önt, hogy a Semmelweis Egyetem Pályázati és Innovációs Igazgatósága 2008. január 8-tól tíz alkalomból álló előadássorozatot indított innováció menedzsment témakörben. A rendezvénysorozattal célunk, hogy a hallgatóság széleskörÚ információkat kapjon olyan fontos témakörökben, mint például az innováció-menedzsment jogi szempontjai, a technológiai innovációhoz kapcsolódó etikai kihívások, a hazai és EU-s pályázati finanszírozási rendszerek, az ambiens technológiák, illetve a lézerekkel és optikai módszerekkel kapcsolatos K+F eredmények és azok orvosi alkalmazásai.

Tisztelettel meghívom a rendezvénysorozat záró előadására.

A záró előadás:

Időpontja: 2008. február 12. 14:00

1. Téma: Az innováció szerepe a Semmelweis Egyetemen, az előadássorozat zárása

Előadó: prof. dr. Tulassay Tivadar, A Semmelweis Egyetem Rektora, Akadémikus, Tanszékvezető egyetemi tanár

2. Téma: Az innováció helyzete Magyarországon, a lézerek és optikai módszerek kutatás-fejlesztési eredményei és orvosi alkalmazásai

Előadó: prof. dr. Szabó Gábor, Elnök, Magyar Innovációs Szövetség, Akadémikus, Tanszékvezető Egyetemi Tanár, Szegedi Tudományegyetem Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék

Helyszín: Semmelweis Egyetem, Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika földszinti előadóterme, 1083 Budapest, Szigony u. 36.

Nagy megtiszteltetésnek vennénk, ha vendégként üdvözölhetnénk a rendezvényen.

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Kérem, jelezze részvételi szándékát a mellékelt regisztrációs lapon.

Tisztelettel:

Dr. Pörzse Gábor

igazgató

Semmelweis Egyetem, Pályázati és Innovációs Igazgatóság

A rendezvényt a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatja, a támogatás forrása a Kutatási és Technológiai Innovációs alap.