Frissítve (2019. 01. 29.)

2019. január 28-tól a a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika mindkét telephelyén (Baross utca, Üllői út) teljes körű látogatási tilalom van érvényben.

Látogatási tilalmat rendeltek el a Semmelweis Egyetem II. Sz. Belgyógyászati Klinikáján, illetve a II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán is január 23-tól visszavonásig. A II. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán egy gyerek mellett csak egy szülő tartózkodhat, egyéb látogatót nem fogadhatnak.

Továbbra is látogatási tilalom van az I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikán, ahol az Intenzív és Neonatális Intenzív osztályokon a betegeket az osztályok látogatási rendje szerint kizárólag a szülők látogathatják. A klinika többi osztályán a beteg gyermek mellett csak egy szülő (vagy nagyszülő) tartózkodhat. Más látogatókra a teljes körű látogatási tilalom érvényes.

Ugyancsak látogatási tilalom van a Pulmonológiai Klinikán, valamint a Transzplantációs és Sebészeti Klinika és az Onkológiai Központ valamennyi fekvőbeteg osztályán.

Influenzajárvány miatt már korábban látogatási tilalmat rendeltek el a Semmelweis Egyetem I. Sz. Belgyógyászati Klinikájának Hematológiai és Nefrológiai Részlegein, valamint a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika intenzív részlegein.

A korlátozás az érintett klinikákon visszavonásig érvényes.

A látogatási tilalomban érintett hazai intézmények teljes listáját az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat honlapján lehet elérni.

Cikkünk folyamatosan frissül!

A cikket a Semmelweis Egyetem Kommunikációs Igazgatósága tette közzé.