Semmelweis Egyetem honlap | Semmelweis Egyetem újság | 2008/1. szám | Előző cikk | Következő cikk
Semmelweis Egyetem · IX. évfolyam 1. szám · 2008. február 19.

Felhívás a Korányi Frigyes Szakkollégium
XIII. Tudományos Fórumára

blank

A Semmelweis Egyetem Korányi Frigyes Szakkollégiuma szakmai rendezvénysorozatának keretében április 10-én, immár tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Korányi Frigyes Tudományos Fórumot. A rendezvény célja, hogy előadási lehetőséget nyújtson fiatal kutatók, klinikusok, gyógyszerészek és TDK munkában résztvevő hallgatók számára, elősegítve a diszciplínák közötti tudományos kapcsolatfelvételt. A bírálóbizottságok vezetésére nemzetközileg is elismert szaktekintélyeket kértünk fel. A legjobb előadók szponzoraink által felajánlott értékes díjakban részesülnek.

Idén először a Fórumot az egyetem nem magyar anyanyelvű hallgatói számára is meghirdetjük, így a konferencia két nyelven, magyarul és angolul fog zajlani.

Az alábbi négy szekcióban várjuk az előadók jelentkezését:

Alapkutatás I-II. (anatómia, patológia, gyógyszertan, élettan, kórélettan, biokémia stb.)

Klinikum I. (operatív szakmák)

Klinikum II. (konzervatív szakmák)

A prezentációk időtartama 10 perc, melyet 5 perces vita követ. A Fórumra való jelentkezés az absztraktok beküldésével történik. Kérjük, hogy az absztraktokat az alábbi e-mail címre Word formátumú csatolt fájlként küldjék, ill. jelezzék, mely szekcióban kívánnának előadni. Maximum 2500 karakter terjedelmű kivonatokat várunk Times New Roman betűtípussal, melyeknek tartalmazniuk kell: a szerző(k) neve(i)t (kar, évfolyam jelzésével), új sorban a kutatóhely megnevezését, majd az előadás címének megjelölése után a munka célkitűzését, alkalmazott módszereit, a kapott eredményeket és az ebből levonható következtetések rövid összefoglalását, továbbá a témavezetők neveit.

Beérkezési határidő: február 20.

A regisztrációs díj 2000 Ft, melyet az előadóknak a helyszínen kell befizetni. Vidéki jelentkezőknek korlátozott számban díjmentes szálláslehetőséget tudunk biztosítani.

A Fórummal kapcsolatos levelezés és bővebb tájékoztatás a Korányi Frigyes Szakkollégium alábbi e-mail címén, illetve telefonszámán történik: kftf2008@gmail.com T: 06-70-521-6890

Kovács Enikő főszervező

 
Semmelweis Egyetem honlap | Semmelweis Egyetem újság | 2008/1. szám | Előző cikk | Következő cikk