Semmelweis Egyetem honlap | Semmelweis Egyetem újság | 2008/6. szám | Előző cikk | Következő cikk
Semmelweis Egyetem · IX. évfolyam 6. szám · 2008. május 19.

Sport Nap az ETK-n

blank
blank
200806162.jpg
blank
200806163.jpg
blank
200806164.jpg
blank
200806161.jpgblank

Atlasz Gábor

blank

Az Egészségtudomány Kar 13. Kari Napját április 23-án a Hallgatói Önkormányzat és a Testnevelési Csoport szervezésében a Római parti Dunaparty Club Hotelben tartották.

A rossz idő ellenére is szép számmal jöttek a hallgatók és élvezték a sporttevékenységekben és szórakoztató programokban gazdag rendezvényt. Megérkezésükkor a hallgatók a támogatók által felajánlott magazinokból álló csomagokat kaptak. Miután mindenki feliratkozott a választott sportprogramra, a rendezvényt dr. Mészáros Judit főigazgató nyitotta meg. Külön megtiszteltetés, hogy Plichta Anikó hivatalvezető és dr. Vingender István főigazgató-helyettes is eljött az eseményre.

Az izgalmas sportrendezvények (röplabda, kosárlabda, tollaslabda, foci, kötélhúzás, kajak-kenu, motorcsónak) után elkezdődtek az egyéb szórakoztató programok. Úgy mint paintball, playstation, quíz-show és íjászkodás. Két hallgatónk játékos feladatokkal igyekezett meggyőzni a rendezvény résztvevőit a szelektív hulladékgyűjtés fontosságáról.

A dietetikus hallgatók csapata ismét finom bogrács-gulyást készített az éhes, és a bizony a sportolásban ki is fáradt hallgatóknak. A hölgyek szépítésére idén is fodrász, sminkes és körömdíszítő állt rendelkezésre.

A nap végén Atlasz Gábor pantomim művész előadása mindannyiunk arcára mosolyt fakasztott

A napot a támogatók által felajánlott nyereményekből álló tombolahúzás zárta, aminek köszönhetően sokan tértek haza kezükben szépségápolási terméket tartalmazó ajándékcsomaggal. Nagy izgalommal várjuk az őszi Kari Napot, amely reméljük napsütésben is és új hallgatókban is bővelkedni fog.

Takács Hajnalka, SE-ETK HÖK

Semmelweis Egyetem honlap | Semmelweis Egyetem újság | 2008/6. szám | Előző cikk | Következő cikk