Ebben az évben, első alkalommal, a Semmelweis Egyetem Nemzetközi Tudományos Diákköri Konferencia (Semmelweis International Students Conference) keretében, Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Tanácsa megrendezi az első Fogászati Gyakorlati Versenyt (Dental Hands on Competition).

A külföldi és magyar hallgatók jelentkezését várjuk. A jelentkezőknek a Semmelweis Egyetem Tudományos Diákköri Konferencia vagy a Semmelweis Egyetem Nemzetközi Tudományos Diákköri Konferencia regisztrált résztvevőinek kell lennie. Előadást tartaniuk nem kötelező, de a konferenciá(ko)n való részvételre regisztrálniuk kell. Továbbá, a csapattagok a Semmelweis Egyetem, vagy valamely, a konferenciára meghívott egyetem Tudományos Diákkörének regisztrált tagjai kell, hogy legyenek. A verseny során a résztvevőknek fogászati gyakorlati esetet kell megoldaniuk. A verseny során felső egyes fog preparációja és kompozit direkt héj restauráció készítése lesz a feladat.

A versenyre való jelentkezés határideje azonos a konferenciára az előadáskivonatok beküldésének határidejével. A jelentkezéseket a semmelweis.tdk@gmail.com e-mail címre várjuk, és abban részletezni kell a jelentkező nevét, oktatási intézményét és annak az intézetnek/tanszéknek a nevét, ahol TDK-munkát folytat.

Jó versengést kívánunk!