A Logisztikai Osztály feladata az egyetemi szervezeti egységek tevékenységét kiszolgáló szállítási feladatok ellátása.

24 órás szolgálatban biztosítja az Egyetem vér és mintaszállítását körjárati és sürgősségi – megkülönböztető jelzés használata melletti szállítási rendszerekben.

Teherfuvarozással végzi a textil, gyógyszer, gáz, raktári kiszállításokat, ellátja a körposta, beteg, steril eszközök szállítását, szükség esetén személy és radioaktív anyagok szállítását is végzi. Vállalja iratanyagok, vegyes eszközök mozgatását, anyagbeszerzések lebonyolítását.

Fuvarozási feladatai ellátásához az év 365 napján 24 órás diszpécserszolgálatot működtet.

Szervezi, koordinálja és lebonyolítja az Egyetem projektszintű költöztetési feladatait, vállalja irattárak, kórlaptárak kialakítását, polcrendszerek beszerzését, összeszerelését.

Üzemelteti az Egyetem gépjárműparkját, biztosítja a folyamatos üzemmenetet.

Szakmai szakértőként képviseli az Egyetem érdekeit a kompetenciájába tartozó központi beszerzési eljárásokban, és megkötött szerződésekben. (Költöztetés, Autóbusz bérbevétele, Taxi szolgáltatás igénybevétele, Egészségügyi gázellátás, Üzem- és Kenőanyag Beszerzés, Járműbeszerzés)

A Gazdasági Főigazgatósággal együttműködve biztosítja a járműpark üzemeltetésével összefüggő biztosítási szerződések megkötését, adóbevallások szakmai adatszolgáltatását, intézi a hatósági engedélyezési eljárásokat.

NévBeosztás
Takács Zoltánosztályvezető
Gulyás Mátészállítási és műhelycsoport vezető
Buda Lászlódiszpécser