Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. január 21.
16442 Összes oltás
7151 Beoltott Semmelweis Polgár

A Szinapszis névre keresztelt hallgatói lapot 2005-ben azzal a szándékkal alapította a Semmelweis Egyetem Hallgatói Önkormányzata, hogy kiindulópontjává és meghatározó elemévé váljon a tájékoztatásnak, eszmecserének. Alkalmas felületet biztosít az aktuális döntések, hallgatói ügyek, problémák közvetítésére, mindemellett kikapcsolódást, minőségi tartalmat jelentet meg kultúra, technológia, tudomány, világhírek témakörökben.


 

Boros Balázs

– Főszerkesztő –

Másodéves orvostan hallgató vagyok, 2019-ben kezdtem a pályafutásomat az Egyetemen, ahol már az első évben a hallgatói élet szervezésében segítettem. Számomra nagyon fontos, hogy a legszínvonalasabb Egyetemen a lehető legizgalmasabb és legérdekesebb cikkeket, írásokat olvashassák a hallgatók, amiket egyébként a barátaik írnak.

 

 

Krebs Máté

– Főszerkesztő-helyettes –

Sziasztok!
Az Általános Orvosi Kar hallgatója vagyok. Bízom benne, hogy hétről hétre egyre többen fogjátok olvasni színvonalas és színes cikkeinket. Örömmel fogadom kérdéseiteket és észrevételeiteket.
Ha felkeltettük munkákkal az érdeklődéseteket, jelentkezéseiteket szívesen fogadjuk. Az ajtónk mindenki előtt nyitva áll.

 

 

Nádudvari Nóra

– Kreatív Manager –

Nádudvari Nóra vagyok, hatodéves orvostanhallgató. A Szinapszis kreatív oldalának szervezésében veszek részt, ami mondhatni a 0. lépés egy újság életében. Ezenkívül a megjelenő cikkek korrektúráját is szívesen végzem.

 

 

Guczogi Annamária

– Szerkesztő –

Guczogi Annamária vagyok, negyedéves gyógyszerészhallgató. Az irodalom és az írás nagyon fontos része az életemnek. Szívesen írok olyan témákról, amelyek által a világ egy érdekes részét ismerhetem meg, és mutathatom meg másoknak is, akár újságcikk, akár szépirodalmi szöveg formájában.

 

Megjelent cikkeim

Bogner Luca

– Szerkesztő –

Az Általános Orvostudományi Karra járok, 2019 óta vagyok az egyetem hallgatója. Szabadidőmben sokszor részt veszek hallgatói rendezvényeken az IÖCS és a BOE tagjaként. Emellett érdekelnek a művészetek, szeretek olvasni, koncertekre, színházba, kiállításokra járni.

 

Megjelent cikkeim

Csókay Bernadett

– Szerkesztő –

Én is az Általános Orvostudományi Karra járok 2019 óta. Régóta szeretek írni, de a Szinapszis-cikkek előtt csak versekkel, rövidke szónoklatokkal bombáztam a fiókomat, családomat, vagy kisebb vendégseregeket. Szeretek kirándulni, olvasni, a barátaimmal és a családommal minél több értékes időt eltölteni.

 

Megjelent cikkeim

Börzsönyi Eszter

– Szerkesztő –

 Gimnazista éveim alatt hegedültem, néptáncoltam, színészkedtem, énekeltem, valamint verseket írtam, amikkel felléptem slam poetry esteken. Az újságírás terén is ki szerettem volna próbálni magam, ezért nagyon hálás vagyok, hogy a Szinapszis közösségének tagja lehetek. Az Általános Orvostudományi Kar hallgatója vagyok én is.

 

Megjelent cikkeim

Szabó Regina

– Szerkesztő –

 Szabó Regina Klára vagyok, 2019 óta tanulok az ÁOK-n. Szabadidőmben szeretek írni és zenélni. Emellett szívesen járok színházba, koncertekre, moziba, kultúrprogramokra, és mindennél jobban szeretek tartalmas, minőségi időt tölteni a családommal és barátaimmal.

 

Megjelent cikkeim

Bánovics Zsófi

– Szerkesztő –

 A Pető András Kar első éves hallgatója vagyok. Az olvasás és az írás mellett hobbim a sportolás. A régi szép időkben, amikor még lehetett, nagyon szerettem utazni és világot látni.

 

Megjelent cikkeim

 

Szerkesztőségi belépő oldal