Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. január 20.
15938 Összes oltás
6013 Beoltott Semmelweis Polgár

II. Semmelweis Tehetségkonferencia
2020. február 15-16.

A Semmelweis Tehetségkonferencia azzal a céllal indult útjára, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatóknak saját tudományos munkájuk bemutatására és egyben mások kutatásának megismerésére is. Az első Tehetségkonferenciát 2019 februárjában rendeztük meg Dabason, idén Szarvason volt a folytatás.

Időpont: 2020. február 15-16. (szombat-vasárnap)
Helyszín: Liget Wellness és Konferencia Hotel**** Szarvas
A Konferencia a résztvevő hallgatók számára

A programra orvos-, fogorvos- és gyógyszerészhallgatók jelentkezhettek. Bár az egyetemi és országos TDK konferenciák során évről évre sokan prezentálhatják munkájukat, ugyanakkor a helyezések és különdíjak mellett könnyen elsikkadhat a többi hallgató témájának részletes megismerésére való törekvés. A Semmelweis Tehetségkonferencián a jelentkezők kötetlen formában mutathatják be eredményeiket, majd az előadásokat követően kerekasztal beszélgetések formájában lehetőség nyílik a további diszkusszióra is. A megbeszélést minden szekcióban neves szakemberek segítik. 

Azt reméljük, hogy a kötetlen beszélgetés az ismerkedés mellett a jövőbeli tudományos együttműködések alapjául is szolgál majd és ezáltal összeköti a különböző egyetemeken tanuló, eltérő érdeklődési körű hallgatókat is. Éppen ezért a szakmai oldalon túl társasági programokkal is készültünk, hogy ezzel is segítsük az új ismeretségek, barátságok kialakulását.

Bátai Bence főszervező
Dékány Lea, Kiss Laura és Kotmayer Lili szervezők

Az I. Semmelweis Tehetségkonferencia résztvevői.

 

A II. Semmelweis Tehetségkonferencia támogatója a Semmelweis Egyetem Az orvos-, egészségtudományi és gyógyszerészképzés tudományos műhelyeinek fejlesztése című projekt (EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009) és a Richter Gedeon Nyrt.

Richter Gedeon Nyrt.
Semmelweis Egyetem Az orvos-, egészségtudományi és gyógyszerészképzés tudományos műhelyeinek fejlesztése című projekt (EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009)