Betűméret: A A A

„SEMMELWEIS 250” NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG 2020. június 20-21. Elhalasztva!

 

 

A 250. jubileumi év nem telhet el egy a Medikus Kupák hangulatát idéző nagyszabású és az egyetemi sport résztvevőit felvonultató sportesemény nélkül.

A rendezvényen az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Semmelweis Egyetem és egy további meghívott külföldi egyetem hallgatói mérik össze tudásukat futball, kézilabda, kosárlabda, röplabda és vízilabda sportágakban. A díjkiosztón a Semmelweis Egyetem Cheerleader csapata is bemutatja majd igen látványos, a közönséget rendszerint meghökkentő elemeket is tartalmazó versenyprogramját.

A fent felsorolt sportágakban Egyetemünk csapatai egész évben kitartóan edzenek, hogy mind az egyetemi-főiskolai bajnokságokban, mind az évente, az orvosképző egyetemek között megrendezésre kerülő Medikus Kupán öregbítsék alma materük hírnevét.

Minden egyetemi munkatársat és hallgatót szeretettel várunk a programra, akik szívesen szurkolnak a lelátón a Semmelweis Egyetem csapatainak és kóstolnak bele a Medikus Kupák fergeteges hangulatába!

Helyszín: egyeztetés alatt

Időpont: 2020. június 20 – 21.

Nevezés: nincs, a bajnokság meghívásos verseny