Betűméret: A A A

34. SPAR BUDAPEST MARATON FESZTIVÁL 2019. szeptember 28-29.

3

 

Riska minimaraton

 

Közös futásra invitálja a Sportközpont az Egyetem polgárait az ország egyik legnagyobb szabadidősport eseményére. Aki még nem a futás szerelmese, de szívesen kipróbálná magát egy rövidebb távon vagy rendszeresen fut ugyan, de a „szigetkörrel” éppen megelégszik, azt várja a „Riska minimaraton” 5 km-es távja.

A nevezés egyénileg történik és az esemény pólója illetve a befutóérem mellé az első 100 Semmelweis nevezőt az Egyetem egy „SE250” technikai emlékpólóval lepi meg! A kötelező testnevelést teljesítő hallgatóknak mindezen felül egy testnevelés óra is jóváírásra kerül!

 

Helyszín: Pázmány Péter sétány az ELTE Lágymányosi Campusa előtti útszakasz

Időpont: 2019. szeptember 28. 10.50

Nevezés és további információ: https://www.sparbudapestmaraton.hu/5-km/

 

Tolle UHT Maratonstaféta

 

A nagyobb kihívásokat kedvelőket természetesen a hosszabb távok meghódítása is várja, erről bővebb információ a https://www.sparbudapestmaraton.hu/ weboldalon olvasható. A Sportközpont 2×4 fős váltót is indít a 42 195 méteres maratoni távon, amelyre még lehet jelentkezni a sportkozpont@semmelweis-univ.hu e-mail címen. A váltó tagjai a rendezvény ajándékai mellé kapják az „SE250” technikai emlékpólót és amennyiben a futó hallgató, a testnevelés jelenlét jóváírását is!

 

Helyszín: Pázmány Péter sétány az ELTE Lágymányosi Campusa előtti útszakasz

Időpont: 2019. szeptember 29. 9.00

Nevezés (amennyiben a Sportközpont által felajánlott helyek megteltek) és további információ: https://www.sparbudapestmaraton.hu/maraton-paros-es-stafeta/