2020.04.28 – Tájékoztatás VI. éves hallgatók részére

Igazolás önkéntes munkáról

 

Kedves Hallgatók!

Tekintettel az ismert koronavírus miatt elrendelt oktatási szünetre, ill. távoktatásra, Merkely Béla Rektor Úr utasításának és engedélyének értelmében távvizsgáztatásra van lehetőség.

A távvizsgáztatás Zoom rendszeren keresztül történik. Amennyiben a diákok jelentkeznek a távvizsgára, egy pontos vizsgaidőpontot fognak megkapni (óra, perc). 

A vizsga előtt kérjük fényképes diákigazolvánnyal, vagy személyivel igazolják magukat, majd a Neptun kódjukat közölni szíveskedjenek! Ezt követően történik a tételek virtuális kihúzása. A vizsgára szánt idő: 20 perc.

Tekintettel a járványügyi helyzetre, a VI. éves szigorló évi gyakorlatok rendje megváltozott. A gyakorlat teljesítése a kiírt időpontban nem kötelező. Önkéntes segítő jogviszonnyal, szabadon választott formában a gyakorlat elvégzése lehetséges, a szükséges nyilatkozatok aláírását követően. Az önkéntes segítőként eltöltött időszak a szigorló évi gyakorlat idejébe beszámít. Ha az Egyetem jogi osztálya a szükséges nyilatkozatokat részünkre megküldi, klinikai munka lehetséges megkezdésének időpontjáról tájékoztatást adunk. A járványügyi helyzetre tekintettel a rendelkezések változhatnak, kérjük a NEPTUN rendszerben, valamint a honlapunkon az információk szoros követését!

 

Az előadások és a tételek az egyetem e-learning honlapjáról letölthetőek, feltöltésük folyamatos.

Oktatási tervek, szigorló tematika, TDK

IV. Évfolyam V. Évfolyam VI. Évfolyam Egyéb
Magyar oktatási terv 2019/2020 Magyar oktatási terv 2018/2019  Szigorló évi oktatási tematika TDK-, rektori pályamunka-, és szakdolgozati témák
  Pótgyakorlatok rendje Szigorlati tételsor  
    Szigorló munkarend  

Kedves Hallgatók!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy az oktatás minőségének fejlesztése érdekében az előadások és gyakorlatok alkalmával hallgatói elégedettségi ívek kerülnek kiosztásra, melyek szíves kitöltését kérjük!

Magyar nyelvű képzés tanulmányi felelőse: Dr. Fekete Krisztina

Tanulmányi iroda:
Oktatás szervezők: Varga Imre, Kovács Zsanett 
Nyitvatartás:  8:00 – 14:30
Tel: 06-20-825-2190
e-mail: oktatas_seb1@med.semmelweis-univ.hu

Archív előadások

Panaszláda

Panaszláda

Amennyiben panasza van az oktatással, gyakorlattal illetve annak során végzett osztályos vagy műtői tevékenységgel kapcsolatban az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon jelezheti azt.

Kézzel irt vagy nyomtatott formájú panaszokat a tanulmányi irodában elhelyezett panaszládába dobhatja be.