Betűméret: A A A

Dr. Kocsis György

Beosztás:           Egyetemi adjunktus

Szakvizsga:         2008 Traumatológia és ortopédia

Tudományos fokozat: MD, PhD

Szakterület:       Könyök sebészet és könyökízületi protetika, vállsebészet és vállízületi protetika, sternoclavicularis és acromioclavicularis reconstructios sebészet

Dr Kocsis György a Debreceni Egyetemen szerzett általános orvosi diplomát 2000-ben. Traumatológia – ortopédia szakvizsgát 2008-ban tett.

2008 és 2016 között számos, nemzetközi szinten is jelentős centrumban szerzett tapasztalatokat az Egyesült Királyságban, többek között a londoni Imperial College-ban (8 hónap) illetve a Nottinghami Egyetem Váll-és könyöksebészetén (3 év). A Nottinghami Egyetemen oktatási és kutatási tevékenységeket is végzett. Váll- és könyöksebész konzultáns feladatkörből tért vissza hazánkba 2017-ben.

Jelenleg a Nottinghami Egyetemen folytatja PhD fokozat megszerzéséhez szükséges tudományos tevékenységét. PhD kutatása a váll protetika klinikai és biomechanikai aspektusait öleli fel.

Számos közleménye mellett rendszeres résztvevője és előadója nemzetközi és hazai kongresszusoknak, részt vesz a Semmelweis Egyetemen a magyar és angol nyelvű képzésben, oktatóként.