Betűméret: A A A

Dr. Deli Anikó

 
 

Beosztás: Klinikai szakorvos

Szakvizsga: Reumatológia és fizioterápia (1995)

Tudományos fokozat:

Szakterület: Reumatológiai megbetegedések, mozgásszervi megbetegedések konzervatív kezelése, osteoporosis kivizsgálás, gondozás

 

Klinikai rendelés

SE Ortopédiai Klinikán: pénteki napon 9-14 óráig. A betegvizsgálat előjegyzés alapján történik, időpontot a 06-1-209-33-55 telefonon lehet kérni. A vizsgálatra háziorvosi beutalót hozzon magával!

 

Dr. Deli Anikó Budapesten végezte tanulmányait, majd a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán szerzett orvosi diplomát 1988-ban. Reumatológia és fizioerápia szakvizsgát 1995-ben tett le Budapesten. A diplomát követően szakvizsgához szükséges gyakorlatát az ORFI több fekvőbeteg osztályán szerezte, majd a Budapesti Gyógyfürdő RT. Nappali kórházaiban, 1999-től a Szent Imre Kórház és Rendelőintézeteinek Reumatológiai rendelésén járóbeteg szakellátást végzett.
2003 óta dolgozik a SE Ortopédiai Klinikájának Regionalis Osteoporosis Centrumában, és a klinikai Rehabilitációs részlegén.

A betegelátás és a klinikai oktatásban való részvétel mellett, hazai és külföldi kongresszuson vett részt, jelenleg mozgásszervi rehabiltációs szakvizsgához szükséges gyakorlatot folytat.

Fő tevékenységi területe a mozgásszervi betegségek konzervatív kezelése. A klinikai beteganygának reumatológiai konziliuma, Az utóbbi években elsődleges érdeklődési területévé vált a súlyos osteoporosis okozta elváltozások, krónikus fájdalmak kezelése, complex fizioterápia és betegvezetés.

Tanulmányok:

Gimnáziumi tanulmányok: Táncsics Mihály Gimnázium,
Budapest (érettségi: 1979.)

Egyetemi tanulmányok: 1981 -1988: Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Kara
Egyetemi diploma: 1988: Általános orvosi diploma („cum laude”),

Posztgraduális képzés

Szakvizsga: 1995: Rheumatológia-fizikoterápia szakvizsga „kiválóan megfelelt” eredménnyel.

Nyelvtudás:
angol