Betűméret: A A A

Kiadványaink

Gyógyulásom könyve – online kiadvány Az Onkológiai Központban működő Pink Bolero Önsegítő Egyesület kiadványa

“Célunk ezzel a kiadvánnyal, hogy a megfelelő ismeretekkel támogassuk, segítsük az érintett betegeket és nem utolsó sorban a hozzátartozókat. A könyv az interneten bárki számára elérhető, onnan témák szerint és oldalanként is kinyomtatható, az egyént érintő problémák szerint  összerakható/szerkeszthető, vagyis „saját könyv” készíthető. Hála a kiadvány on-line megjelenésének, a „Gyógyulásom könyve” a felmerülő igények alapján folyamatosan bővülhet, ezért szeretettel várjuk kérdéseiket, kéréseiket, hogy a megfelelő szakemberek megválaszolhassák azokat, s mi az újabb hasznos információkat megjelenítjük oldalunkon.

Köszönetet szeretnénk mondani a könyv megírásában résztvevő munkatársaknak, akik időt, energiát nem sajnálva, tudásuk legjavát adva vettek részt a közös munkában. Nélkülük nem sikerült volna megvalósítani a kiadványt!

A kiadványt támogatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Pályázati azonosítószám: NEA-UN-18-SZ-1087 (Iktatószám: NEACTO/215/2018.)

Abban a reményben, hogy kiadványunk valóban hasznos tájékoztatást ad olvasóinknak, sikeres gyógyulást kívánok a Pink Bolero Önsegítő Egyesület, a közreműködő csapat és a magam nevében:

Désfalvi Judit”