Betűméret: A A A

Tanulmányi verseny tájékoztató

Kedves Hallgató,

Kérjük, hogy a tanulmányi versenyen valamennyi megajánlott jegyet kapott hallgató is vegye fel a tárgyat egy tetszőleges vizsganapon.

  1. A „jelest” kapó hallgatók érdemjegye a vizsga napján automatikusan beírásra kerül, más teendőjük nincs.
  2. A „jó” megajánlott jegy elfogadásáról, kérjük küldjön email-t az intézet hivatalos címére (mutettan@gmail.com), megadva nevét, csoportszámát és Neptun kódját.
  3. Ha elfogadja, akkor érdemjegye a vizsga napján automatikusan beírásra kerül, további teendője nincs.
  4. Ha a vizsgajelentkezésének napjáig nem küld email-t, akkor úgy tekintjük, hogy nem él a megajánlással és vizsgáznia kell. A gyakorlatos vizsgán mentesül –a versenyen való részvétele alapján- a varrásos vagy laparoszkópos feladat teljesítése alól. A vizsga össze többi részét (minimum vizsga, elméleti rész, gyakorlatos vizsgaállomások fennmaradó része) teljesítenie kell.
  5. Ha nem küld email-t és nem jön el vizsgázni sem, akkor arra a napra „nem jelent meg” kerül az elektronikus indexbe és a TVSZ szerinti szabályok lépnek érvénybe.
  6. Ha elfogadja, de később javítani szeretne, akkor a 4. pontban leírtak érvényesek és a vizsgán nyújtott összteljesítménye alapján kap érdemjegyet.

Fontos, hogy a versenyeken való részvételről készült okleveleket a vizsgaidőszak végéig vegyék át a titkárságon, utána megsemmisítjük, és újat nem állítunk ki.

 

Műtéttan Intézet

Budapest, 2014. december 8.