Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. április 13.
151021 Összes oltás
13682 Beoltott Semmelweis Polgár

Az integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció egy komplex, tudományosan megalapozott prevenciós-intervenciós módszer a kora gyermekkori érzelem- és viselkedésszabályozási (regulációs) zavarok és kapcsolati nehézségek kezelésére, enyhítésére. Széles körben, a gyermekellátás minden területén sikeresen alkalmazható.

Felvételi információ

Intézetünk 2020. szeptemberében indította a szakirányú továbbképzés következő évfolyamát. A 2022-2024-es évfolyamba jelentkezni 2022. tavaszán lehet, az ezzel kapcsolatos információkat a felvételi időszak előtt fogjuk közzétenni.

A képzési ideje 4 félév, formája levelező képzés, a képzési napok havonta egy alkalommal péntek és szombat. A képzés önköltséges formában zajlik, a tandíj mértéke: 165.000 Ft / félév

A jelentkezés feltétele legalább alapképzésben szerzett (BA) oklevél a következő képzési területeken: bölcsészettudomány, társadalomtudomány, pedagógusképzés, orvos- és egészségtudomány, jogi és igazgatási tudományok.

 

A 2020/2021. tanévben induló évfolyam vonatkozásában a felvételi időszak lezárult.

Érdeklődésüket a szak iránt, illetve szakmai kérdéseiket a szakfelelősnél, Dr. Danis Ildikónál, a danis.ildiko@public.semmelweis-univ.hu címen jelezhetik.

A jelentkezéssel kapcsolatban Jindáné dr. Labádi Gabriella oktatásszervező munkatársunknál, a jinda.gabi@public.semmelweis-univ.hu címen érdeklődhetnek.

Csatolt dokumentumok:

ISZCSK_Integralt_szulo_csecsemo_konzultacio_szakiranyu tovabbkepzesi szak_KKK_2020

ISZCSK_információk érdeklődőknek_szórólap_2020 felvételi után