Betűméret: A A A

Moodle felület COVID-ellátásban résztvevő hallgatók segítésére

A Magatartástudományi Intézet egy Moodle felületet alakított ki a COVID-ellátásban résztvevő hallgatók támogatása érdekében. A “Nem vagy egyedül!” című Moodle oldal a következő címen érhető el:
https://itc.semmelweis.hu/moodle/course/view.php?id=1295
(A linkre kattintva a “Saját beiratkozás” menüpontban a “Folytatás” gombon keresztül SEKA azonosítással lehet belépni a Moodle felületre).

Az oldal kialakítása a hallgatók (oktatóinkhoz eljuttatott) javaslatainak, igényeinek figyelembevételével történt. A Moodle felületen elérhetőek COVID-ellátással kapcsolatos kommunikációs és pszichológiai javaslatok, a hallgatók saját mentális egészségének megőrzésével kapcsolatos tanácsok, információk a hallgatók által igénybe vehető mentális segítségnyújtás lehetőségeiről, a pszichológiai elsősegély módszeréről, hallgatók saját társaiknak szóló tanácsai, valamint pandémiával kapcsolatos előadásanyagok. Az oldalt a hallgatói visszajelzések és igények mentén a továbbiakban is szeretnénk majd fejleszteni. (Ennek módjáról a Moodle felület Kapcsolat” menüpontjában olvashatók további információk).