Betűméret: A A A

Szakmai információ

Kedves Munkatársak!

A Laboratóriumi Medicina Intézet munkatársai egy új,egyetemi szintű  szolgáltatást indítanak. Az Intézetben dolgozó részlegvezetők véleménye alapján összegyűjtöttük azokat a szakmai kérdéseket, melyek esetében tapasztalataik alapján a legtöbb (új)információ átadására van szükség a megrendelők felé. A kérdésekre munkatársaim a megfelelő szakmai válaszokat kidolgozták. Ennek eredménye az a jelenleg mintegy 30 kérdést felölelő ’káté’, melynek tartalmát Önökkel is meg szeretnénk  hírlevél formájában osztani.
A hírlevél révén a Laboratóriumi Medicina Intézet kéthetente 3 – 5 kérdést és a rá adott válaszokat az egyetemi levelező rendszeren elküldi az érdeklődők számára. A kérdéseket és a válaszokat egyben a https://semmelweis.hu/laboratorium honlapra is feltöltjük, onnan is elérhetők. A hírlevél ezen túl lehetőséget ad arra, hogy az egyetemen a labordiagnosztikát érintő aktualitásokról is naprakész információt kaphassanak az érintettek.
Kérem, jelezze munkatársai felé ezt a lehetőséget, ők is részesülhessenek az így megszerezhető tudásból.
A hírlevelet dr. Blaha Béla munkatársam (email: blaha.bela@med.semmelweis-univ.hu) szerkeszti, esetleges kéréseiket, kérdéseiket, véleményüket, kérem, neki küldjék el.

Bízom benne, új szolgáltatásunk segíteni fog abban, hogy Ön és munkatársai minél hatékonyabban vegyék igénybe az Intézet laborszolgáltatásait.