Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. július 31.
534654 Összes oltás

Pánikbetegséggel küzdő, pánikrohamoktól szenvedő személyek jelentkezését várjuk 2022. június 9-én induló kognitív viselkedésterápiás (CBT) csoportunkba. A CBT a pánikbetegség kezelésének bizonyítottan hatékony terápiás módszere. Szeretnénk segíteni abban, hogy a pánikbetegek számára ritkán elérhető, ám hatékony kezelési formájával segítsük a pánikrohamokkal küzdő személyek életminőségének javulását.

 

Időpont: Csütörtökönként 8:30 és 10 óra között. Az ülések pontos időpontjai: 2022. június 09., június 23., június 30., július 14. és július 21.

Helyszín: Semmelweis Egyetem Klinikai Pszichológia Tanszék és Szakambulancia, 1091 Üllői út 25.

Jelentkezés: Emailen a klinpszicho.szakamb@med.semmelweis-univ.hu címen. A csoportra való jelentkezéshez háziorvosi/pszichiáter szakorvosi beutaló szükséges. A csoportba való bekerülés feltétele egy személyes beszélgetés, melynek időpontja 2022. június 3. A beszélgetések pontos időpontját 2022. június 1-én küldjük ki a résztvevőknek.

Jelentkezési határidő: 2022. június 1. A csoport díjazása: ingyenes (TB finanszírozott)

Csoportvezetők: Prof. Dr. Perczel-Forintos Dóra egyetemi tanár, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta és Kovács Illés Áron klinikai szakpszichológus rezidens

A csoport maximális létszáma 10 fő.

 

Jelentkezésüket várva, üdvözlettel:

 

                                                                                       Klinikai Pszichológia Szakambulancia

 

Letölthető tájékoztató→