Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. december 05.
473593 Összes oltás

KKORL/1/2019. (I.17.) számú KANCELLÁRI KÖRLEVÉL

A Semmelweis Egyetem ingatlanállományához kapcsolódó építési jellegű, eseti- és ütemezett kis-, és nagyjavítási, épületkarbantartási, valamint építőmesteri, szakipari tevékenységekről 

Valamennyi szervezeti egység vezetője és gazdasági vezetője részére

Tisztelt Vezető Munkatársak!

Az Egészséges Budapest Program Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő létrehozásával kapcsolatos feladatokról szóló 1672/2018. (XII.13) Kormányhatározat Semmelweis Egyetemre vonatkozó 13. pont – Pulmonológiai Klinika elköltöztetése a Szent János Kórház 27. számú épületéből a Tömő utca 25-29. szám alatti épületbe – végrehajtása 2019. évben a Semmelweis Egyetem egyik legmagasabb prioritású feladata.

Ennek figyelembe vétele mellett az Egyetemen az építési jellegű, eseti- és ütemezett kis-, és nagyjavítási, épületkarbantartási, valamint építőmesteri, szakipari tevékenységet végrehajtó Exclusive ElektroBau Generálépítő és Kereskedelmi Kft. részére a GLPI rendszerben elindított hibajegyek szakmai és gazdasági érvényesítését a mai napon felfüggesztem, biztosítandó a Tömő u. épület részleges belső felújításához szükséges kivitelezői kapacitást.

A már érvényesített és/vagy megrendelt, de a munkaterület átadása előtt álló feladatokat, és a kapcsolódó, érvényesített hibajegyeket felülvizsgáltatom és az azonnali beavatkozást nem igénylő munkák vonatkozásában a megrendelést felfüggesztem.

A felfüggesztés visszavonásig érvényes.

A mai napon intézkedem az érintett keretmegállapodás rendelkezésre álló keretének emeléséről és új közbeszerzési eljárás azonnali indításáról.

Mindezek mellett a gyorsszolgálati hibaelhárítási tevékenység folyamatos.

Budapest, 2019. 01.17.

Dr. Szász Károly
kancellár


KKORL/1/2019. (I.17.) számú KANCELLÁRI KÖRLEVÉL A Semmelweis Egyetem ingatlanállományához kapcsolódó építési jellegű, eseti- és ütemezett kis-, és nagyjavítási, épületkarbantartási, valamint építőmesteri, szakipari tevékenységekről Valamennyi szervezeti egység vezetője és gazdasági vezetője részére aláírt és lepecsételt, beszkennelt változata az alábbi linken megtekinthető, letölthető: KKORL/1/2019. (I.17.) számú KANCELLÁRI KÖRLEVÉL