Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. június 27.
532799 Összes oltás

Gecsey Csenge

Rendezvényekért felelős alelnök

 

Besenczi Benedek

Általános rendezvény-koordinátor

Bakó Benedek

Szórakoztató-rendezvény koordinátor

 
 

Magyar Kristóf

Sport-rendezvény koordinátor

Mohamad Mohamad

Külügyi-rendezvény koordinátor

 

 

Feladat, vízió:

Célunk, hogy a hallgatói életet élményekkel töltsük meg, olyan rendezvényeket szervezünk, amelyek az egyetem minden hallgatójának az igényeit lefedik. Fontosnak tartjuk az egyetemi hagyományok megőrzése mellett, innovatív újszerű rendezvények szervezését, ezzel is színesítve a már így is elég gazdag egyetemi rendezvénypalettát.

A legfontosabb rendezvényeink közé tartozik a Jégfarsang, a Matiné és Gólyatábor. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a nemzetközi programok szervezésére is, ezek közül a legnagyobb a Karnevál, illetve az új International Gólytali. Feladatunk a hallgatói sportélet, szurkolói programok, egyetemi szintű sportprogramok, Medikus kupa megszervezése is. Továbbá különböző szűrések, egészségügyi kampányok szervezése mind Magyarország, mind a külhoni területeken. A SMMLWSxParties by HÖK pedig a legjobb éjszakai szórakozási lehetőséget kívánja nyújtani nektek.

Amennyiben kérdésed, ötleted van, jelentkeznél hozzánk, vagy segíteni tudunk a számodra, úgy keress minket bizalommal a fenti e-mailen!