Munkakör:
– KEZDŐ FORGOVOS
– Mosonmagyaróvár
– teljes munkaidő

” Mosonmagyaróvári fogászatunk csapata bővítése céljából kezdő fogorvosokat keres.

Fogászatunk legfőbb célja, hogy a csapatunkba kerülő kezdő fogorvos kollégák a megfelelő szakmai támogatást kapják meg, amely azt jelenti, hogy folyamatos, teljes munkaidős mentor segíti a fejlődésedhez szükséges szakmai segítséget, ezzel áthidalva az esetleges kezdeti nehézségeket, bizonytalanságokat, és az esetlegesen életre szóló kudarcokat. Már a kezdetektől nagy pácienskört biztosítunk a számodra, hogy minél hamarabb stabilan megtanulhasd a szakmád.

Az elejétől fogva fontosnak tartjuk, hogy a szakma minden területén kipróbálhasd magad, mint például a teljes szájrendezések, implantátumos munkák, gyökérkezelés, preparálás, inlay-onlay, kombinált munkák elkészítése a digitális technológia mellett. Ezáltal már rövid idő után nagy tapasztalatra tehetsz szert. Így biztosíthatunk róla, hogy hamar gyakorlott, profi orvos válik belőled.

A fogászatunkon lehetőséged van arra, hogy a szakorvosi képzést elvégezd, ugyanis fogászatunk akkreditált fogklinika. A képzést teljes mértékben finanszírozza fogászatunk, és emellett teljes praxist tudsz vezetni.

A szakmában való biztonságodat erősítjük továbbá a legújabb digitális eszközök használatával. Ez a technológia egy sokkal pontosabb, tisztább és sikeresebb készre vitelt eredményez mint a hagyományos módszer. Természetesen ahhoz, hogy ezt az új technológiát elsajátítsd, belső képzéseket biztosítunk a számodra. A fogászatunkon a legmagasabb minőségű anyagokat és a legmodernebb technológiát garantáljuk a munkádhoz.

Amit kínálunk:
– Kiemelkedően magas, nyugati színvonalú bérezés
– Euró alapú százalékos elszámolás
– Rövid időn belül nagy pácienskör, második hónaptól saját praxis
– Folyamatos szakmai felügyelet
– Képzési támogatás
– Hosszútávú munkalehetőség
– Igényes, exkluzív, 11 székes munkakörnyezet

Amit elvárunk:
– német nyelv legalább társalgási szinten
– nyitottság az új technológiák, a fejlődés, a digitalizáció iránt
– pozitív hozzáállás, empatikus és eredményorientált személyiség
– magabiztosság, elhivatottság és rugalmasság”

Munkáltató:
– Denis-Focus Dental
– 9200 Mosonmagyaróvár, Károly út 2.
– Mervó Magdi
– job@denisdental.com
– +36304479038

Munkaerő igény:
– egyetemi hallgató, rezidens, PhD hallgató, diplomás
– FOK, I., II., III., IV., V., VI.
– német

A jelentkező által elküldendő mellékletek:
CV