Munkakör:
– pulmonológus rezidens

Vár rád egy jól képzett vidám csapat! Amennyiben szeretnél egy igazán manuális szakmát választani, azt a tüdőgyógyászatban megtalálod, ráadásul jó hangulatban, lelkes kollégákkal dolgozhatsz a mindennapokban!

Az ország egyik legfejlettebb bronchológiai rendelőjében dolgozhatsz, ahol lehetőség van elsajátítani a bronchoscopiát, a tanszbronchialisbiopsziás mintavételt.

Ambulanciánkon mindennapos a transzthoracalis biopszia, digitális modern C-kar valamint digitális mobil röntgen mellett. Ultrahang vezérelt mellkas csapolás,  UH vezérelt nyirokcsomó biopszia is segíti az onkológiai kivizsgálást.

Non-invazív ventillációs terápiával széles körben foglalkozik osztályunk!

Allergológiai, pulmonológiai ambulanciánkon, mind az allergiás megbetegedések, desszenzibilizációs terápiák, mind az obstruktív tüdőbetegségek, interstíciális tüdőbetegségek kivizsgálása mindennapos feladat.
Invazív feladatok ellátását nálunk mellkassebész is színesíti így a vastag cső behelyezése is mindennapos. PTX, Hydrothoraxszívodrenage-al kezelhető osztályunkon.
Egy igazán interdiszciplináris szakmát sajátíthatsz el, egy kiváló csapat tagjává válhatsz, ahol a kutatás a tudomány is érték! Nemzetközi kutatások, PhD képzési lehetőség, kongresszusokon való részvételi lehetőségek a fiataloknak is!
Ne habozz, légy a csapatunk tagja!

– Szent Borbála Kórház Tüdőgyógyászati Osztály
– teljes munkaidő

Munkáltató:
– Szent Borbála Kórház Tüdőgyógyászati Osztály
Tatabánya Dózsa György u. 77

Kapcsolat:
– Dr. Osvai Máté
osvaimate@gmail.com
– +36202188087

Munkaerő igény:
– rezidens

Honorárium:
órabér

Pályázati időszak vége:
2022-12-31