Munkakör:
– Kardiológus rezidens

Ha talpra esett vagy, ha nem riaszt meg az invazivitás, de emellett gondolkodni is akarsz, ha többet szeretnél
tudni az EKG-ról, ha érdekelnek a szívet vezérlő “kütyük”, ha jól bánsz a betegekkel és készen állsz bekapcsolódni egy osztály életébe, akkor köztünk a helyed.
Sok szeretettel vár a tatabányai Szent Borbála Kórház Kardiológiai osztálya.

Egy lendületes csapat, ahol a fiatalok garantálják a jókedvet. Ütőképes nővéri gárdával. Egy újonnan épült kellemes, kulturált környezetben. 2-3 ágyas, fürdőszobás kórtermek, orvosi szobák saját fürdőszobával!

Magas színvonalú, jól felszerelt 11+1 ágyas coronaria őrzővel, ahol alkalmanként intenzív osztályos szintű kezelés folyik. A Központi Intenzív közvetlen szomszédban elérhető. Egy osztály, ahol a szakma specifikus kardiológiai kezelés mellett általános belgyógyászati ellátásban is nagy tapasztalatra tehetsz szert. Vár az osztály, ami kreatív gondolkodásra serkent és önállóságra nevel. Megtanít jól referálni és ösztönöz a tudásvágyra. Biztosítjuk a konferenciákon való részvételt.

Havonta 1-1 nagyobb témát körbejárva lehetőséged nyílik az előadói technikák gyakorlására. Emellett biztosan mozoghatsz a műtőben is, hisz hetente több alkalommal lehet részed pacemaker implantatióban.
A napi számtalan ECHO /transtorakális, transoesophagealis/ mellett Te is hamar “képbe kerülsz”.
Van ABPM, HOLTER, ergometria és reméljük nemsokára telemetria is.

– Szent Borbála Kórház Kardiológiai Osztály
– teljes munkaidő

Munkáltató:
– Szent Borbála Kórház Kardiológiai Osztály
– Tatabánya Dózsa György u. 77
– Dr. Osvai Máté
osvaimate@gmail.com
– +36202188087

Munkaerő igény:
– rezidens

Honorárium:
órabér

Pályázati időszak vége:
2022-12-31