Helyszín: Online, digitális elérhetőség

Dátum: 2021.02.26.

{"name":"EduIdea", "description":"

A program célja: Olyan rendszeres oktatói közösségépítő fórum teremtése, melyben alkalom nyílik jógyakorlatok megosztására. A program tartalmilag és formailag kimondottan koncentrált, a gyors és hatékony ismeretszerzést, egymásközti ismeretterjesztést és kapcsolatteremtést célozza. A program jellege: Ez egy informális hangulatú, strukturált tudásmegosztást célzó program, melyet Teach Meet technikával vezetünk. Az egyes alkalmakra jógyakorlatokat gyűjtünk, melyek képviselőit előzetesen…



Online", "startDate":"2021-02-26", "endDate":"2021-02-26", "startTime":"00:00", "endTime":"23:59", "location":"Online", "options":["Apple","Google","iCal","Microsoft365", "MicrosoftTeams", "Outlook.com"], "timeZone":"Europe/Budapest", "iCalFileName":"EduIdea", "label":"Naptárba"}

A program célja:

Olyan rendszeres oktatói közösségépítő fórum teremtése, melyben alkalom nyílik jógyakorlatok megosztására. A program tartalmilag és formailag kimondottan koncentrált, a gyors és hatékony ismeretszerzést, egymásközti ismeretterjesztést és kapcsolatteremtést célozza.

A program jellege:

Ez egy informális hangulatú, strukturált tudásmegosztást célzó program, melyet Teach Meet technikával vezetünk. Az egyes alkalmakra jógyakorlatokat gyűjtünk, melyek képviselőit előzetesen felkérjük arra, hogy néhány percben mutassák be, milyen problémára keresték a választ, és milyen kreatív megoldást találtak rá. A résztvevők rövid idő alatt sok ötletet kaphatnak egymástól, melyekre néhány mondatban reagálhatnak a helyszínen. Amennyiben valakit bővebben érdekel egy jógyakorlat, a továbbiakban személyes kapcsolatfelvétel útján tájékozódhat kollégájától.

A jógyakorlatok gyűjtésének módjáról részletesen itt olvashat.

Részvételi feltételek:

  1. Ez egy rendszeres fórum, melynek alkalmai egymással nem állnak összefüggésben, bármelyikre becsatlakozhat az Egyetem bármely oktatója és hallgatója.
  2. A részvételnek nem feltele a prezentáció, érdeklődőként is be lehet csatlakozni!
  3. Regisztrációs kérdőív előzetes kitöltése, jelentkezni lehet előadóként és résztvevőként egyaránt.

Létszámkorlát: nincs

Helyszín: Zoom, illetve a járványügyi helyzet elmúlásával valamely egyetemi helyszín (még szervezés alatt)

Tervezett időpont: február, április, június, szeptember és november utolsó péntekje 14-16h

Jelentkezés: 2021. december 21-től folyamatosan itt

Jelentkezés hamarosan!

Programfelelős és kapcsolattartó: Kozma Borbála

Vissza az Eseménynaptárba