Kedveszményes jegyvásárlási lehetőség a Semmelweis Egyetem hallgatói és munkatársai részére a Várkert Bazár programjaira 

Várakozás és szeretet – legyünk együtt advent vasárnapjain!

Bíró Eszter interaktív családi koncertje, Snétberger Ferenc zenei estje, Both Miklós ősbemutatója és a Random Trip koncertje, Sisi karácsonya séták, kortárs iparművészeti vásár, valamint ingyenes családi és gyermekprogramok az ünnepi készülődés jegyében  – idén is várjuk az érdeklődőket a Várkert Bazárban advent minden vasárnapján!

30% Kedvezmény

12.01. | 17.00 BÍRÓ ESZTER: AZ IDŐMANÓ ADVENTJE

A magyar gyerekzenei színtéren most először kapcsolódik össze igényes élőzenei koncert, mini-színház és különleges, 21. századi vizualitás. A produkció ilyen fúzióban itthon nem látott, eredeti módon kerül színpadra. Multimédiás, interaktív családi koncert és játék az idővel, élőben készített animációival és legújabb interaktív technológiával.

20% Kedvezmény

12.08. | 19.00 SNÉTBERGER FERENC: GENERATIONS

Advent második vasárnapján a gitár és tuba, illetve elődje a szerpent egyszerre merész és érzékeny játékát hallhatjuk a Berlinben élő Snétberger Ferenc és a francia Michel Godard virtuóz tolmácsolásában. Az esten Toni Snétberger dobon, a Snétberger Zenei Tehetség Központ egykori tanítványai, Fehér Elemér klarinéton, Bodoczki Ernő pedig nagybőgőn játszik.

12.15. | 19.00 BOTH MIKLÓS: ELFELEDETT KARÁCSONY UKRAJNÁBAN – ŐSBEMUTATÓ

Both Miklós hangszerelésében lendületes magyar-ukrán népballadákat, „világzenét” hallhatnak, amelynek hátterét a közönség filmeken keresztül ismerheti meg. Az Elfeledett Karácsony Ukrajnában című műsorban tíz ukrán falusi énekessel, a kijevi Bozhychi énekegyüttessel és magyar zenészekkel idézzük meg az európai parasztság aranykorát.

20 % Kedvezmény

12.22. | 19.00 RANDOM TRIP

Az improvizációs koncertsorozat rendhagyó évzáró koncertre. A csapat olyan neves hazai előadókon túl, mint Dés László, Palya Bea, Mc Kemon (Irie Maffia), Saiid (AKPH), Zentai Márk (Mörk), Koszi Janka, ez alkalommal vendégül látja az amerikai soul-funk énekes, Big John Whitfield irányításával működő Vienna Gospel Society kórust is.

20% Kedvezmény

Sisi karácsonya – Erzsébet királyné és az ünnep

Budai Vársétánkon felidézzük Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné karácsonyait, egyben születésnapjait. Hogyan telt az ünnep az uralkodói család körében és milyen ajándékokkal lepték meg egymást? Hogyan köszöntötték Sisit a születésnapján? Az adventi hétvégéken indított sétáinkon pedig különleges meglepetéssel kedveskedünk.

A kedvezmények a www.varkertbazar.jegy.hu oldalon az AD2019vent12 kuponkóddal érvényesíthető!