Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Semmelweis Egyetem hallgatói és munkatársai részére a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjére.

Időpont: 2019. december 8. (vasárnap), 16:00
Helyszín: Olasz Intézet (1088 Budapest, Bródy Sándor u. 8.)

Tegyen zenei élményt idén a Mikulás csomagba! A Miskolci Szimfonikus Zenekar FényÁRnyék bérletének második hangversenye igazi ünnepi hangulatot idéz advent második vasárnapján! Mozart C-dúr zongoraversenyét és Mahler Dal a Földről című alkotását hallhatjuk majd ezen a különleges kora esti koncerten, kiváló művészek tolmácsolásában! Az ünnepi hangulat garantált!

Két csodálatos énekes: Schöck Atala és Kovácsházi István, egy fiatal virtuóz zongorista: Fejérvári Zoltán, egy kiváló dirigens: Antal Mátyás és egy nagyszerű együttes: a Miskolci Szimfonikus Zenekar jóvoltából.

Online jegyvásárlás: mso.jegy.hu
KUPONKÓD: FENYARNYEK20

 

Azon kedves zenebarátok között, akik december 1-ig online kedvezményesen megváltják jegyüket és a vonalkódjukat elküldik a piartbt@gmail.com címre, a Miskolci Szimfonikus Zenekar Csajkovszkij (VI. b-moll szimfónia) CD-jét sorsoljuk ki. A nyerteseket emailben értesítjük, a nyereményt a koncerten lehet átvenni.