Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Semmelweis Egyetem hallgatói és dolgozói részére a Canzoni e Quartettini – Rossini- és Donizetti Gálaestre

Időpont: 2019. november 28. (csütörtök), 19:30

Helyszín: Magyar Nemzeti Múzeum | Díszterem

JEGYVÁSÁRLÁS

KUPONKÓD: NFZ1500

Szólót énekelnek a Nemzeti Énekkar művészei
Bizják Dóra zongora
Nemzeti Énekkar (karigazgató: Somos Csaba)
Somos Csaba karmester
Házigazda: Tóth Antal

Hangversenyünk műsorának olasz elnevezése az olasz bel canto két nagy mesterének köszönhető. Az est folyamán Rossini és Donizetti különleges szépségű áriáit hallhatja a közönség. A hamisítatlan olasz muzsika elfogulatlan vidámságát, drámaiságát és karaktergazdagságát élvezhetjük az est folyamán.

Jegyvásárlás:
A hangversenyekre kedvezményes jegy rendelhető személyesen a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen. A visszaigazolt jegyeket átvehetik a Broadway Jegyirodán belül működő Külső Jegypénztárunkban (1075 Budapest, Károly körút 21.), vagy közvetlenül a koncertek előtt.

NOVEMBER 2. és DECEMBER 31. között Budapesten két helyszínen van lehetőség a jegyek átvételére: PESTEN a Károly krt. 21. szám alatt (hétköznapokon) és BUDÁN az ALLEE Bevásárlóközpontban a II. emeleten

Allee Bevásárlóközpont | II. emelet – a Mozi mellett (1117 Budapest, Október 23. u. 8–10.)
NYITVATARTÁS: hétfőtől vasárnapig 11–19 óráig / ebédidő 14:00-14:30 

A kedvezményes jegyeket készpénzzel, bankkártyával, Szép-kártyával, OTP Cafeteria kártyával, illetve Erzsébet Kultúra és Ajándékutalványokkal, Erzsébet Plusz kártyával és Edenred kártyákkal is fizethetik.

Online jegyvásárlásra is van lehetőség ITT: https://nfz.jegy.hu. Az adott program jegyvásárlási linkjére kattintva válassza ki ülőhelyét; a jegyek kosárba helyezését követően a Kuponkód felülethez írja be a NFZ1500 kuponkódot (ahol az jelezve van), így tudja érvényesíteni a kedvezményt.