A Várkert Bazár különleges akciója keretében 30%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásokra: 

Borkóstolóval egybekötött tárlatvezetés Gianni Annoniva

„Táncsics 9.” – 1014 Budapest, Táncsics u. 9.

2019. október 29. (kedd), 18:00

Tarts velünk egy rendhagyó tárlatvezetésre a Várnegyed szívében található középkori erődítményben, Az első bástya kiállításban! A 2018-ban feltárt örökségvédelmi helyszín nem csupán a történelem szerelmeseit csábítja izgalmas utazásra: az 13. század közepe óta megannyi szerepet betöltő területen feltehetőleg egykor a királyok rezidenciája állt, de a 19. században itt raboskodott a szabadságharcos Táncsics Mihály is, majd a 20. század második felében amerikai tengerészgyalogosok lakhelyévé vált.
Az erődítmény izgalmas történetét az időszakos kiállítás záró programjaként egy tárlatvezetéssel egybekötött borkóstoló során ismerhetik meg az érdeklődők.
Az öt állomásból álló kóstoláson az ismert olasz séf, a budai Vár szerelmese, Gianni Annoni által válogatott és bemutatott tételek és ízletes borfalatkák kíséretében járjuk be Az első bástya kiállítást (, a Táncsics Mihály utca 9. szám alatt).

Jegyvásárlás >>>