Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a Zichy Szín-Műhely legújabb bemutatójára, Ady Endre halálának 100. évfordulója alkalmából.
Program: ADYnemADYde – kortárs dokumentumszínház
Időpont: 2019. szeptember 27. (péntek), 19:00 óra
Helyszín: Hatszín Teátrum – 1066 Budapest, Jókai utca 6.
 
Ajánló: Ady Endrét a legnagyobb modern magyar költőnek tartotta Pilinszky János, csonka tehetségnek Kosztolányi Dezső, és félelmetesen nagy hatással bíró művésznek vélte Németh László. Élete során ennyire megosztó költő mégis hogyan lett a magyar irodalom egyik kiemelkedő alakja? Mit üzenne Ady Párizsból ha lenne YouTube csatornája? Milyen posztot tenne ki a Facera vagy az Instára?
 
Jelen darab emberközelien és érthetően próbálja átadni a művész életét, életvitelét, gondolkodását, létezését, szerelmeit, aggódását és világképét. Az előadásban párhuzamos idősíkban láthatjuk Ady életének fontosabb állomásait három, a digitális korban élő, 21. századi szereplőn keresztül.
 
A középkorú, unalmas verseket író egyetemi tanár hosszú éveken át tartó, felületes viszonyt folytat szomszédnőjével, mikor egy nap megérkezik a konzultációra bejelentkezett diáklány, aki hamar betölti az új múzsa szerepét a jelenkori Ady életében. A két nő hasonlóan rivalizál egymással, úgy, ahogy több mint egy évszázaddal korábban Léda és Csinszka, aki Ady életének két legmeghatározóbb alakja volt.
 
Az előadás alkotói és szereplői:
Írta és szerkesztette: Csikós Attila
Zene: Kulcsár Attila és Dolmány Attila
Rendező: Dolmány Attila
Farkas Franciska színművész
Szőlőskei Timea Junior Prima-díjas színművész
Tzafetás Roland színművész
 
Jelnyelvi tolmács: Arany Brigitta
 
A jegyeket a 15%-os kedvezményre jogosultak az előadás helyszínén – Hatszín Teátrum – 1066 Budapest, Jókai utca 6. – tudják kedvezményes áron megvásárolni fényképes, sorszámozott dolgozói belépőkártya vagy munkavállalói kártya, illetve érvényes diákigazolvány felmutatásával, valamint online jegyvásárlás esetén a kedvezményre jogosító kód megadásával. Csoportos jegyvásárlás esetén (20 fő fölött) 2 db tiszteletjegy igényelhető.
 
Tartalmas szórakozást kívánunk!