A Rózsavölgyi Szalon különleges akciója keretében 30%-os kedvezménnyel kínál jegyeket a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak a következő előadásokra a készlet erejéig.

Helyszín: Rózsavölgyi Szalon – 1052 Budapest, Szervita tér 5.

 

Előadás: Jean-Marie Chevret: Amazonok – Három év múlva

Időpontok:
2019. június 15. (szombat), 19:30
2019. június 20. (csütörtök), 19:30
2019. június 26. (szerda), 19:30

Szereposztás:
Martine: Náray Erika
Annie: Györgyi Anna
Micky: Auksz Éva
Guillaume: Ozsgyáni Mihály
Loïc: Varga Ádám
Pablo: Sztarenki Pál

Rendező: Szarka János

Ajánló: A Rózsavölgyi Szalonban 2015 decemberétől három évig nagy sikerrel játszottuk Jean-Marie Chevret Amazonok című darabját. A Franciaországban és a világ sok országában is nagy sikert aratott darabnak végre megszületett a folytatása is, amely három évvel előre repíti a nézőt az időben.

Az Amazonok három női főszereplője: Martine, Micky, és Annie ők hárman Martine hatalmas párizsi lakásában éltek egy afféle női kommunában, amazonként. E zárt közösségbe egyetlen férfinak volt bejárása, a legfelső emeleti manzárdszobát bérlő meleg képzőművésznek, Loïc-nak. Ebbe a kicsit frusztrált, de szerető közösségbe érkezik Guillaume, aki egy szerelmi csalódásból lábadozik, és az ő megjelenésével egyből vége a nyugalomnak, megindul a versengés Guillaume kegyeiért, akinek végül Loïc nyeri el a szívét. Három évvel később kedvezőbb szelek járnak: Martine boldogan él argentin szerelmével, Pablóval, aki három évvel korábban toppant az életébe: ahogy Loïc mondja: „visszatalált a gyökereihez”, főz, mos, vasal, és boldogan engedi át magát Pablo dédelgetéseinek. Annie időközben férjhez ment egy idős milliomoshoz, aki tényleg önmagáért szerette őt, de sajnos hamar meghalt, rengeteg pénzt hagyva Annie-ra, aki bolondosabb (de tisztánlátóbb), mint valaha, és az egyik furcsa holmit vásárolja a másik után. Guillaume és Loïc a felső szinten turbékolnak, az álomlakásukat építgetik, tökéletes boldogságukat nem zavarja meg semmi.

De hol van Micky? Miért nem érik el soha? Miért kerüli őket?

És tényleg olyan tökéletes minden? Tényleg mindnyájan beeveztek a boldogság révébe?

Sok meglepetés vár még a nézőre, mire választ kap ezekre a kérdésekre.

Amennyiben élne a kedvezményes lehetőséggel, kérjük, jelezzen vissza a jegy@rozsavolgyi.hu email címen, illetve a +36 30 463 88 22-es telefonszámon hétköznap 12.00 és 18.00 között! Kérjük, igénye mellé jelezze azt is, hogy a Semmelweis Egyetem munkatársa/hallgatója!

Lehetőségük van online is érvényesíteni a fenti kedvezményt honlapunkon keresztül, kezelési költség nélkül! Ezt úgy tehetik meg, hogy vásárláskor (mikor már a kosárba helyezték a jegyeket) a kuponkód mezőbe beírják az RvszM2019 kódot, és már is érvényesíthetik a kedvezményt!

További kedvezményekről itt tájékozódhat.

Jó szórakozást kívánunk!