A Zichy Szín-Műhely különleges gyereknapi akciója keretében 25%-os kedvezményes jegyet kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak az alábbi előadásra:

 

 

Csukás István- Dolmány Attila- Szitha Miklós: Utazás a szempillám mögött – zenés mesejáték két részben

Helyszín: Hatszín Teátrum (1066 Budapest, Jókai utca 6.)

Időpont: 2019. május 19. (vasárnap), 10:00 óra 

Ajánló: A történet egy magányos kisfiúról, Lackóról szól, aki elveszített üveggolyóját hiába keresve elalszik. Elgurult golyójátéka álmában is csak gurul, csak gurul… Utazása során találkozik a szófacsaró Seregélyekkel, az izgő-mozgó-éneklő Nyulakkal, az igazmondó Vakondokokkal, a Scherlock Holmes-t idéző kiérdemesült Sánta Kutyával, a csupaideg Pukkancs Egérrel és a titokzatos Keresztes Pókkal, mely figurák a természeti világot ötvözik mulatságos és költői módon az emberi természet esendő, ám mégis szerethető tulajdonságaival. Hősünket egy hűséges segítő, a Hangya kíséri, akinek szeretete, tiszta barátsága, önfeláldozása katartikus szituációkba helyezi Lackót. Végül a megtalált üveggolyó örök barátokat szerez, akik ugyancsak az álomban elérhetők, de létezésük a valóságot teszik elviselhetőbbé, teljesebb emberré formálva a kisfiút. Az előadás különlegessége, hogy a produkció után a gyerekek élőben találkozhatnak a karakterekkel, valamint autogramot szerezhetnek és fotókat készíthetnek velük.

A mesejátékban felcsendülő dallamok megvásárolhatók CD-n, hogy a mesehősök tovább muzsikálhassanak a gyerekek szobájában.

Jegyrendelés: Zichy Gabriella +36 (70) 385 7013-as telefonszámon és az info@zichyszinmuhely.hu e-mail címen, valamint a helyszínen és online az ismert jegyirodák weboldalán.

Jó szórakozást kívánunk!