A Rózsavölgyi Szalon különleges születésnapi akciója keretében 20%-os kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem munkatársainak és hallgatóinak minden előadásra.

A Rózsavölgyi Szalon hatodik születésnapját ünnepli idén. A megálmodott irodalmi, zenés kávéház, mára egy egyedülálló színházi műhellyé nőtte ki magát, ahová szeretnek járni a nézők, ahol igazi közösségi élet van. A Rózsavölgyi Szalon továbbra is várja hűséges nézőit sokszínű, színvonalas előadásokkal és programokkal, ahol a múlt századok európai szalonjaihoz hasonlóan izgalmas szellemi élet zajlik a különleges hangulatú, patinás falak között.

Az akció 2018. május 11-ig (péntekig) érvényes, a készlet erejéig

Jegyigénylés:
Jegyek igényelhetők a jegy@rozsavolgyi.hu email címen, illetve a +36 30 463 88 22-es telefonszámon hétköznap 12.00 és 18.00 óra között. Kérjük, jegyfoglalásnál, illetve jegyvásárlásnál minden esetben jelezzék, hogy a Semmelweis Egyetem munkatársai vagy hallgatói. Lehetőségük van online is érvényesíteni a fenti kedvezményt a Rózsavölgyi Szalon honlapján keresztül, kezelési költség nélkül, a kosárba helyezés után az RVSZ2018 kód megadásával.

Jó szórakozást kívánunk!