József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának a Szerelmes történet: Angyalföldi ballada című előadásra.

 

Szerelmes történet: Angyalföldi ballada
zenés ballada két részben

Kedvezményes jegyár:

1500 Ft/fő/előadás

Helyszín:

József Attila Színház (1134 Budapest, Váci út 63.)

Időpont:

2017.12.08. (péntek), 19.00

Ajánló:

„Ez a csend éve volt”, „ Érintsd meg”, „ Öreg vagyok már” – és még rengeteg sláger. Ugye, ismerősek ezek a dalok? Mind-mind Balázs Fecó elképesztő sikerű dalai, melyek a „Szerelmes történet: Angyalföldi Ballada” című zenés darabban keltek új életre.  A cselekmények mozgatórugója pedig nem más, mint a szerelem.

Makra Vince egy jobb élet reményében felköltözik Budapestre. Egy angyalföldi bérházban bérel szobát, ahol megismerkedik Gabival, a gyermekét egyedül nevelő dobozgyári munkáslánnyal. A fiatalok hamar egymásba szeretnek, csakhogy az élet gonosz tréfát űz velük: felbukkan Gabi férje, a börtönviselt Feri, és arra kéri a lányt, hogy menjen vissza hozzá. Gabi nehéz helyzetbe kerül. Választania kell az új, megbízható szerelem és gyermeke apja között. Az előadás nemcsak egy tragikus szerelem állomásait követi nyomon, hanem a ’60-as évek meghatározott sajátosságait és körülményeit is. Balázs Fecó dalai egyszerre érzékeltetik a balladisztikus hangvételt és a reményt egy jobb életre. Keserédes történet kitartásról, hűségről és szerelemről.

Jegyigénylés:

Jegyigényét, kérjük jelezze a darabszám megnevezésével a 06-70-457-1809-es telefonszámon, vagy a kerpen.kati@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen hétfőtől péntekig 10.00 és 17.30 között. Kérjük, foglalásnál hivatkozzon erre a hírlevélre.

 

Jó szórakozást kívánunk!