A Rózsavölgyi Szalon és a József Attila Színház különleges akciója keretében kedvezményes jegyeket kínál a Semmelweis Egyetem minden munkatársának és hallgatójának az áprilisi és a májusi előadásaira.

Rózsavölgyi Szalon – Ötödik születésnapját ünnepli idén

Helyszín:
1052 Budapest, Szervita tér 5.

Időpont:
májusi előadások

Kedvezmény mértéke:
30% kedvezmény a teljes jegyárból

Ajánló:
A Rózsavölgyi Szalon ötödik születésnapját ünnepli idén. A megálmodott irodalmi, zenés kávéház, mára egy egyedülálló színházi műhellyé nőtte ki magát, ahová szeretnek járni nézőink, ahol igazi közösségi élet van.  Továbbra is várjuk hűséges nézőinket sokszínű, színvonalas előadásokkal és programokkal, ahol a múlt századok európai szalonjaihoz hasonlóan izgalmas szellemi élet zajlik a különleges hangulatú, patinás falak között.

Jegyigénylés:

Jegyek igényelhetők május 15-ig a jegy@rozsavolgyi.hu email címen, illetve a +36 30 463 88 22-es telefonszámon hétköznap 12.00 és 18.30 között. Kérjük, jegyfoglalásnál, illetve jegyvásárlásnál minden esetben jelezze, hogy a Semmelweis Egyetem hallgatója vagy munkatársa!

József Attila Színház
La Mancha lovagja

Helyszín:
1134 Budapest, Váci út 63.

Időpont:
április 28. (péntek) 19:00

Kedvezményes jegyárak:
1.500 Ft

Jegyigénylés:
Telefonon a 06-70-457-1809-es számon (10.00-18.00 óra között) vagy e-mailen a kerpen.kati@jozsefattilaszinhaz.hu címen.

Kérjük, jegyfoglalásnál, illetve jegyvásárlásnál minden esetben hivatkozzon erre a hírlevélre!

A Semmelweis Egyetem hallgatói és munkatársai részére igénybe vehető állandó kedvezményekről erre a linkre kattintva olvashat.