Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. május 18.
530637 Összes oltás

Kedves Végzős Gyógyszerészhallgatók!

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság elnöksége és a Gyógyszerészet szaklap szerkesztősége 2018 óta – hagyományteremtő céllal – minden évben megjelentette a végzős gyógyszerészhallgatók Évkönyvét. Ezt a kezdeményezést 2021-ben is folytatni kívánjuk A kötet célja fiatal kollégáink megismertetése a szakmai közélettel és figyelmük felhívása a Társaság szakmai tevékenységeire, továbbá a gyógyszerészet történetének megőrzése.
A kötetben szerepeltetni kívánjuk a négy képzőhelyen végző minden gyógyszerészhallgató fényképét, szakdolgozatának címét és témavezetőjét, valamint rövid bemutatkozását.
Az igényes, exkluzív kivitelű kiadványt a Társaság, üdvözlő ajándékként, térítésmentesen juttatja majd el minden hallgatónak a diplomaosztó során. Előzetes igény esetén térítési díj ellenében, lehetőség van további példányok rendelésére is.
Mivel az Évkönyv sikerének alapvető feltétele annak teljessége, kiemelt fontosságú, hogy minden hallgatóhoz eljusson annak híre és a szerepeltetni kívánt adatait megadja. Hogy a kiadvány biztosan időben elkészüljön, azt kérnénk, hogy március 15. és április 15. között adják meg adataikat és írják meg rövid jellemzésüket Társaság honlapján (mgyt.hu) biztosított on-line feltöltési felületen. Ide május hónap folyamán fényképeiket is feltölthetik majd.
Kérjük, hogy lehetőség szerint egységes arculattal és minőségben készült képeket küldjenek, melyek méltók az ünnepi alkalomhoz. Ahol van, ott praktikusan a tabló fotózás során készült képeket célszerű használni.
Bízva abban, hogy mindannyian örömmel vesznek részt az Évkönyv elkészítésében, így az örök emlékként szolgál majd és segít felidézni egyetemi éveik boldog pillanatait.

Budapest, 2021. február 04. 

Az eredeti tájékoztató megtekinthető itt