Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2021. június 20.
310685 Összes oltás

Semmelweis Egészség Napok: 2020. június 25. (csütörtök) 16:00-20:00 óra

Rekordszámú érdeklődővel (több, mint kétezren regisztráltak a rendezvényre) tartottuk meg a március 7-én, a koronavírus járvány miatt elhalasztott Semmelweis Egészség Napi rendezvényünket, rendhagyó módon, online, a Zoom program segítségével. 18 interaktív előadással, online tanácsadással, csecsemő- és gyermek újraélesztési bemutatóval, speciális ülés-, állás, tartásjavító online tornaórával, számos izgalmas, a laikus közönséget érdeklő témával vártuk a virtuális térbe bejelentkezőket. Programjaink középpontjában a daganatok, krónikus betegségek, és ezek megelőzése állt. Dr. Kovács Gábor klinikaigazgató rendkívüli elégedettségének adott hangot és örömét fejezte ki, hogy a nyári vakáció kezdetén, a jó idő beköszöntével, sokan választották délután programjuknak az előadásokon való részvételt. Külön öröm számunkra, hogy az érdeklődők visszajelzései alapján az interaktív programok és tanácsadások révén sikerült személyesebbé tenni az online térben zajló prezentációkat, akik valamennyien számos hasznos információval gazdagodhattak.

A június 25-én elhangzott előadásaink megtekinthetőek itt

 
 
 
Tisztelettel tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy a Semmelweis Egyetem, az Egészség Napok 2020. március 7-i rendezvényét az új koronavírus magyarországi megjelenése miatt elhalasztja. A programot egy későbbi időpontban kívánjuk megtartani, melyről időben küldünk tájékoztatást. 
Az egyetem részletes tájékoztatója az alábbi linkre kattintva olvasható:https://semmelweis.hu/hirek/2020/03/05/koronavirus-ket-nagyrendezveny-elhalasztasarol-dontott-a-semmelweis-egyetem/
Köszönjük megértésüket!

 

 

2020. március 7. – SE Egészségnap Klinikánkon, egész napos programsorozat az egészség jegyében!

Programjaink ingyenesek, de nagy részük regisztrációhoz kötött. Jelentkezési lehetőség: https://semmelweis.hu/250/semmelweis-egeszseg-napok/prevencio-a-gyermekgyogyaszatban/       A jubileumi év folyamán a 250 éves Semmelweis Egyetem, Semmelweis Éjszakák néven interaktív, népegészségügyi tematikájú programsorozatot indított a nagyközönség részére 2019. szeptember és 2020. júniusa között péntek-szombatonként, összesen tíz alkalommal. Résztvevői kör: a témák iránt érdeklődő laikusok, családok, hallgatók, egyetemi munkatársak, magyar és külföldi vendégek. A szombati rendezvények mindig egy-egy szűkebb szakterületre fókuszálnak, mely lehetőséget ad személyesebb hangvételű tanácsadásra szakorvosok és laikus érdeklődők között. Gyermekgyógyászat témakörben, a programsorozat részeként,  Klinikánkon 2020. március 7-én kerül megrendezésre “Prevenció a gyermekgyógyászatban” címmel az az egész napos tematikus rendezvény, melyre az I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika bevonásával, közösen készülünk. A sok, színes, érdekes, folyamatosan látogatható programot forgószínpad-szerűen az ambulanciákon, kis csoportos előadások (1×30’) keretében a könyvtárban, tanteremben tervezzük megrendezni. A programokon való részvétel regisztrációhoz kötött, melynek részleteit, a részletes programtervvel együtt, a későbbiekben tesszük nyilvánossá.