Nagy örömmel folytatjuk a tavaly évben elkezdett “Új kihívások és lehetőségek a gyermekorvosi gyakorlatban” című előadássorozatunkat, melynek következő rendezvényére 2022. április 5-én (kedden) 15:00 órától kerül sor, amikor a Gyermekendokrinológia témakört járjuk körbe. 
 
A járványügyi helyzet szerencsés alakulása miatt, a régi hagyományoknak megfelelően, a rendezvényt SZEMÉLYES JELENLÉTTEL tervezzük megtartani.
 
Az endokrinológia a hormonokkal kapcsolatos betegségekkel foglalkozik, a gyermekgyógyászat azon szakterülete, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeit kezeli. Sokszor nem is gondolunk rá, hogy a gyermekünknél tapasztalt hirtelen súlygyarapodás, növekedés, fáradékonyság, hajhullás vagy gyakori szomjúság az összetett endokrin rendszer zavarából ered. Kell-e a szülőnek pánikolni, ha gyermekük laboreredményén magas a pajzsmirigy-érték? Ha fáradt a gyermek huzamos alvás után is? Milyen probléma állhat annak hátterében, ha óvodáskorú gyermekünk elmarad a növekedésben? Mit jelez, ha a kisgyermek túlsúlyos? Milyen tünetek utalhatnak gyermekkori cukorbetegségre? Az endokrinológus felismeri a hormonális problémákat és megfelelő gyógymódot ajánl. Az endokrin betegségek gyógyszeresen és/vagy diétával gyógyíthatók.
Előadóink klinikánk neves endokrinológus szakorvosai, akik igyekeznek az érdeklődők számára hasznos információkat átadni ezen a délutánon. 
 
Azok számára, akik nem tudnak személyes jelen lenni az eseményen, biztosítjuk a Zoom rendszeren keresztüli becsatlakozás lehetőségét.
 

Join Zoom Meeting https://semmelweis.zoom.us/j/95893033837?pwd=NGFRQzl0MTRHdTVrdTMzKzBYRGU4dz09

Meeting ID: 95893033837

Passcode: 271821

Jelentkezéseiket várjuk az alábbi elérhetőségek bármelyikén: +36 1 459-1500/52860, proftitk@gmail.com

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!