izominfo.rirosz.hu

Nagy örömmel jelentjük, hogy hosszas előkészületek, és alapos munka után elindult a Magyar Izomdisztrófia Társaság új, neuromuszkuláris betegségekkel foglalkozó honlapja, mely az https://izominfo.rirosz.hu/ oldalon érhető el.

A honlapon megtalálható betegségleírásoknak köszönhetően az érintettek szakmailag hiteles forrásból tájékozódhatnak betegségükről. Hetente megjelenő híreink révén szeretnénk, ha mindenki értesülne a legújabb kutatásokról, terápiás lehetőségekről, vagy éppen a neuromuszkuláris betegségben érintettek számára rendezett eseményekről.

Amennyiben további kérdés merül fel akár betegség, akár terápia kapcsán, az „Orvos válaszol” rovatunkban neuromuszkuláris betegséggel foglalkozó szakemberektől további hiteles információt nyerhetnek betegeink.

Az oldal másik célja a kapcsolattartás, hisz a regisztrált felhasználók a honlap segítségével felkereshetik sorstársaikat, így akár gyakorlati tanácsokkal, akár lelki támogatással segítve egymást. A regisztrált felhasználók számára elérhető „Apróhirdetés” rovatunkban lehetőségük van használt gyógyászati segédeszközeik adás-vételére is.

Reméljük, hogy elsősorban betegeink, ugyanakkor nem titkolt célként neuromuszkuláris betegekkel foglalkozó kollégák számára is hasznos információkkal tudunk szolgálni!

izominfo.rirosz.hu                              izominfo@gmail.com