Tisztelt Szülők, Tisztelt Gyermekorvos Kollégák!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy jelen járványügyi helyzetben is a II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán a betegellátás folyamatosan üzemel! Ambulanciáink működnek, sürgős, vagy halasztást nem tűrő esetekben betegeinket ellátjuk. Érvényes ez a későbbi egészségkárosodás megelőzése érdekében végzett orvosi vizsgálatokra, kivizsgálásokra vagy műtétekre is.

Tekintettel arra, hogy a járványügyi helyzet teljes normalizálódása még hónapokig nem várható, az Egyetem és Klinikánk külön figyelmet fordít arra, hogy a betegellátás az élet minden területén zavartalan legyen, senki ne szenvedjen hátrányt a járvány miatt, és senkinek ne alakulhasson ki súlyosabb betegsége, vagy tartós egészségkárosodása az orvosi vizitek, vagy a kórházi felvétel elhalasztása miatt.

Kérünk minden szülőt és orvos kollégát, forduljanak hozzánk bizalommal telefonon, e-mailben, keressenek bennünket személyesen, rendelkezésre állunk. A II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán 0-24 órában az ügyeleti ellátás is folyamatos és zavartalan. Mindenkinek, aki igényli, tudunk tanácsot és segítséget adni.

Klinikánk telefonszáma: + 36 1 215-1380

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Dr. Kovács Gábor

klinikaigazgató