Új orvosi készülékkel, egy speciális vérmentő berendezéssel gyarapodott klinikánk, mely lehetővé teszi a nagy vérigényű műtéteknél (pl.: különböző daganatok, érfejlődési rendellenességek esetén) hogy a beteg saját elvesztett vérét visszanyerje és a berendezés visszaadja azt a páciensnek. A készülékhez tartozik még 2 db vérmelegítő készülék is, mely hozzájárul a gyors, kellő hőfokú vérátömlesztés, műtét közben történő azonnali elvégzéséhez.

A II. sz. gyermekgyógyászati Klinika épületegyüttesében kezeljük az ország minden második leukémiás, illetve daganatos betegét. A speciális betegellátás különleges igényeket követel meg dolgozóinktól, melyeknek igyekszünk tudásunk legjavát adva, a legmodernebb orvosi eszközök segítségével megfelelni. Ez az új berendezés, jelentős mértékben könnyíti a sebészeti beavatkozásoknál alkalmazható vérmentést.

Köszönjük az Együtt a daganatos gyermekekért Alapítvány, valamint a Penny Market Magyarország támogatását, melynek segítségével sikerült beszereznünk az új berendezést!

 

Galéria

3kép