A K&H Gyógyvarázs program keretében: „Gyermekem varázslatos gyógyulásának története” témában, szülőknek nyílt lehetősége arra, hogy rövid kis történetben írjanak gyermekeik gyógyulásáról. Őszinte örömmel osztjuk meg Önökkel, hogy a Bíráló Bizottság a legjobbak közé választotta annak az anyukának az írását, aki Klinikánk Hematológiai osztályán kezelt kisfia történetét osztotta meg pályamunkájában. Kérjük Önöket, szavazzanak a K&H Gyógyvarázs: Gyermekem varázslatos gyógyulásának története, azon belül „A csodálatos paradicsomleves” című történetre. A várható nyeremény 1 millió forint értékű műszertámogatás Klinikánknak.

Szavazataikat az alábbi linken adhatják le: https://www.khgyogyvarazs.hu/varazslatos-szavazas/

Köszönjük mindenkinek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szavazzon Ön is arról, hogy ki legyen a K&H  pályázat nyertese!

 

Pályázni lehetett egy millió forint támogatásra egy gyermekkórháznak, egy kis történetet kellett írni a gyermek gyógyulásával kapcsolatban.
A hematológián kezelt kisfiú történetét beválasztották a legjobbak közé.

Arra kérjük szavazzanak a K&H gyógyvarázs:gyermekem varázslatos gyógyulásának történetére, azon belül pedig „a csodálatos paradicsomleves” storyra, a nyeremény 1 millió forint értékű műszertámogatás a klinikának.

A szavazás menete: www.khgyogyvarazs.hu/ szavazås ” A csodálatos paradicsomleves”.

Köszönjük mindenkinek!

 

 

zavazz Te is arról, hogy ki legyen a K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története pályázat nyertese!

A K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története pályázaton Te is eldöntheted, hogy ki legyen az a szülő, aki a pályázatában megjelölt egészségügyi intézménynek 1 millió forint értékű műszertámogatást, betegségből felépült gyermekének pedig 1 óriás plüss mackót nyerhet.