A Mosoly Alapítvány 2020. február közepén ismét elindít egy  10 alkalmas, rehabilitációs célú gyermekpszichodráma csoportot, onkológiai betegségben érintett gyerekeknek.
A csoport célja, hogy segítsen a gyerekeknek szorongásuk oldásában, a betegséggel kapcsolatos félelmeik, nehéz élményeik megosztásában és feldolgozásban, valamint abban, hogy vissza tudjanak illeszkedni az életkoruknak megfelelő kortárs-közösségbe. Erősödjön a megküzdőképességük a hétköznapi helyzetekben, és fejlődésük visszatérjen a hétköznapi, átlagos vágányra.

Olyan gyerekeket várnak, akik az alsó tagozatos korosztályba tartoznak, 6-10 évesek. Ezt a kört a jelentkezők megismerése után fogják olyan
irányban szűkíteni, hogy a résztvevő gyerekek a lehető legjobb módon tudjanak kapcsolódni egymáshoz, hiszen a csoport terápiás hatása ekkor érezhető leginkább. A csoport a gyermekpszichodráma eszközével dolgozik, mese-és művészetterápiás eszközökkel kiegészítve. A csoportot két képzett, ezen a területen tapasztalt szakember vezeti.
Kapcsolattartó: Brinner Andrea, email: brinner.andrea@mosolyalapitvany.hu Telefon: 06 30 81 57 577