Az egyetem munkatársai által beadott védőoltások száma - 2022. január 26.
512675 Összes oltás

 

Program:

16:00-16:40 Dr. Fónagy Zoltán, tudományos főmunkatárs (Eötvös Lóránd Kutatási Hálózat, Bölcsészettudományi Kutatóközpont):
Járványok és az emberi történelem
16:40-17:00 Dr. Kalocsai Krisztina, klinikai főorvos (SE I. Sz. Gyermekklinika):
Mikor, kit, hogyan és meddig izoláljunk?
17:00-17:20 Dr. Vokó Zoltán, az MTA doktora (SE Egészségügyi Technológiaértékelő és Elemzési Központ):
Járványok az epidemiológus szemével
17:20-17:40 Dr. Szabó Dolóresz, egyetemi tanársegéd (SE I. Sz. Gyermekklinika):
Védőoltások krónikus betegekben
17:40 Online vizsg

Bókay Akadémia V. rész

A Ragály

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a régi hagyományokat új technikai eszközökkel felelevenítő, nagy sikerű rendezvénysorozat következő alkalmára. A Bókay Akadémia a Semmelweis Egyetem I. sz. Bókay Gyermekklinikájának a továbbképzése, mely a Bókay Délután és Rezidens Szalon hagyományait követve az orvostudomány és egyéb tudományterületi ágakat kapcsolja össze.

Időpont: 2021. április 1-jén 16 és 18 óra között
Előadások:
https://semmelweis.zoom.us/j/
94212812690

Meeting ID: 942 1281 2690

A továbbképzésen való részvétellel és az online teszt kitöltésével 2 kredit pont szerezhető csecsemő- és gyermekgyógyászoknak.
A pontszám jóváírásához jelentkezni szükséges az oftex.hu portálon.

Kedves Szülők!

Gyermekük ambulánslapját, zárójelentését, e-receptjeit, oltási igazolását stb. megtekinthetik az EESZT-ben, a „felhőben”. Hogy mindehhez hozzáférjenek, a törvényes képviseletet előzetesen rögzíteni kell valamely Kormányablakban az itt leírt módon.

Amennyiben az EESZT-ben rögzített törvényes képviseleti jogosultsággal rendelkezik, úgy Lakossági Portálján keresztül hozzáférhet gyermeke bizonyos EESZT-ben tárolt egészségügyi adataihoz és helyette, nevében digitális önrendelkezési nyilatkozatot is tehet. Ezt a felületre történő belépést követően gyermeke TAJ-számának kiválasztásával teheti meg.