„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Semmelweis Egyetem gyermek-tüdőgyógyászatára esett a Panasonic választása, hiszen a mindennapi munkánk során nagy jelentősége van annak, hogy minél jobb minőségű levegőt tudjunk biztosítani a nálunk kezelt betegeknek, emellett pedig a dolgozók munkakörülményeinek javítása is feladatunk. A Panasonictól kapott klímaberendezések sokkal komfortosabb körülményeket biztosítanak betegeinknek és a kollégáinknak, akik a nagy nyári melegben is itt töltik a napjaikat. (…)” – mondta el dr. Szabó Attila, a Semmelweis Egyetem I.sz. Bókay Gyermekklinikájának igazgatója.
 
A Panasonic Heating and Cooling Solutions üzletágának hazai képviselete Etherea nanoe™ X technológiával felszerelt levegő-levegő hőszivattyú rendszerek adományozásával és telepítésével támogatta a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának pulmonológiai-allergológiai szakrendelését, ahol légúti betegségben szenvedő gyermekeket kezelnek.
 
Ezúton is hálásan köszönjük Panasonic Heating and Cooling Solutions-nak a nálunk gyógyuló kis betegek és munkatársaink nevében!