MA ÉJFÉLIG RENDELKEZHET ADÓJA 1%-ÁRÓL!
 
Kérjük ajánlja fel adója 1%-át a Bókay Gyermekklinikáért Alapítványnak! Önnek csak pár percet jelent, mi ennek köszönhetően tudjuk segíteni kis betegeinket!
Adószámunk: 18222432-1-42
 
Az I. Sz. Bókay Gyermekklinikát összetartó erő: a gyermekekért lenni! Ez különösen igaz a járványügyi helyzetben is: nekünk első a gyermekek biztonsága, értük dolgoztunk és dolgozunk most is. 
A Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány közhasznú tevékenységét a gyógyító munka támogatása mellett, az ehhez szükséges berendezések, műszerek, védőfelszerelések beszerzése céljából, valamint a gyermekklinikán gyógyító orvosok képzése érdekében és javára végzi.
 
Egy kicsit a Kicsiknek!
Hogyan tudja felajánlani adója 1-át? Segítségért kattintson a linkre:

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!