A mai adásban Dr. Dezsőfi Antalt, a Gasztroenterológia és Hepatológiai Osztály osztályvezetőjét, egyetemi docenst ismerhetik meg. Az osztály profiljába elsősorban az emésztőrendszer (a bélcsatorna, a gyomor, a máj, a vastagbél és a hasnyálmirigy) megbetegedései tartoznak. Kezelik a gyulladásos-, a fekélyes, valamint az idült gyulladással járó Crohn betegséget. Jelentős feladatuk a májbeteg gyermekek kivizsgálása, kezelése és a nagyobbak felkészítése a májátültetésre. Speciális szakterületek mellett ellátják az általános belgyógyászati panaszokkal beutalt területileg hozzájuk tartozó gyermekeket is.
A podcast elérhető a Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány alapítvány honlapján, a Spotify-on, Google Podcasten, Apple podcasten és az összes podcast applikáción is!  
A podcast létrejöttét a Magyar Nemzeti Bank támogatta.
 

Meditime időpontfoglaló rendszer

Figyelem! Az online előjegyzési rendszer tekintetében Klinikánk az eddigi Reservio rendszerről átáll a Meditime rendszerére. Az átállás miatt 2023. augusztus 17-27. között nincs lehetőség a szakrendelésekre való előjegyzésre. Augusztus 28-tól a Klinikánk honlapján keresztül elérhető linken tudnak időpontot foglalni, amit a honlapon a Betegellátás -> Járóbeteg ellátás menüpontok alatt találnak. Megértésüket köszönjük!